• Wij horen graag uw mening!

 • Vul hier uw mening in

   
   
   
   
   
   
   
  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
  Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
  Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.65.220 op.
  Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
  We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
  11 berichten.
  Loes Loes heeft geschreven op oktober 31, 2015 om 3:47 pm
  Wat een gedoe vond ik het om elke ochtend mijn boven en onder eyeliner te tekenen. Zonder vond ik echt niet mooi. En permanente make up vond ik best eng en prijzig. Toen ik er vaker met mensen over had hoorde ik veel positieve verhalen over Margret. Ben gaan lezen en inderdaad, wat een super geweldige reacties staan hierop. Dit gaf bij mij helemaal de doorslag. Iedereen is zo vol lof. (En ik nu ook.) Ik werd heel vriendelijk ontvangen, kreeg prima uitleg en zeer goed advies. Ook tijdens het tatoeëren was ze heel geruststellend en kletste lekker door. Het is nu ongeveer 3 maanden geleden en ik ben zeer zeer tevreden. Wil nooit meer anders. Heb er het geld en de behandeling er zeker voor over. Wat een gemak!! En ik krijg zelfs complimenten over mijn eyeliner. Ik raad het iedereen aan! Margret ontzettend bedankt & Succes met je zaak.
  Natalie Natalie heeft geschreven op augustus 10, 2015 om 3:52 pm
  Het is alweer enige tijd geleden dat ik mijn wenkbrauwen en ogen heb laten doen door Margret. Ik ben een aantal jaar geleden begonnen met mijn wenkbrauwen. Ik had niet veel haartjes meer en tekende met een te donker of te licht potlood. Iedereen kent dat wel, nooit de goede kleur en als je eindelijk de goede kleur vindt is die de keer daarop uit de handel o.i.d. Zwemmen was niet ideaal maar zonder was ook geen optie. Kortom altijd klungelen. Dit moest makkelijker kunnen. Daar ging ik met knikkende knietjes vanuit Apeldoorn op naar Wierden. Voorzien van mooie plaatjes wenkbrauwen die ik van google had geplukt. Margret adviseerde mij iets totaal anders. Ik dacht oh jee ik ga hier naar buiten met wenkbrauwen die ik niet wil! Maar nee het tegenovergestelde werd waar. Margret heeft 2 wenkbrauwen voorgetekend. Eén die ik graag wilde en één waarvan zij dacht dat het beter zou staan. En met volle overtuiging durf ik te zeggen dat zij kundig advies geeft en echt een goede kijk heeft op wat bij wie past. Vervolgens ogen dicht gedaan en ik mocht om de paar minuten spieken hoe het ging. Ik ben na de eerste behandeling één keer teruggeweest om een klein stukje bij te werken. Nu kom ik jaarlijks soms om het jaar om bij te werken. Niet omdat het niet meer zichtbaar is maar omdat ik zo'n pietlut ben die alles ziet (terwijl anderen dit niet zien). Ook heeft Margret mij voorzien van een mooie onder en boven eyeliner. De keus om dit door Margret te laten doen was snel gemaakt. Margret is kundig, gezellig en gaat vol enthousiasme te werk. Tegenwoordig als ik mijn wenkbrauwen laat bijwerken is het even een gezellig babbeltje, ik doe mijn ogen dicht en weet dat ik weer met mooie wenkbrauwen naar buiten loop. Eerste keer was spannend, daarna vol vertrouwen en ontspanning. Ik raad het een ieder aan, het is het echt waard! Geen moment spijt van gehad! Ik ga morgen maar weer eens bellen voor een afspraak, alweer zo lang geleden 🙂
  Anits Anits heeft geschreven op april 23, 2015 om 3:53 pm
  Wat ben ik blij met mijn nieuw wenkbrauwen....en dat al na de eerste behandeling! Superbedank
  Margaretha Margaretha uit Emmen heeft geschreven op december 14, 2014 om 2:36 pm
  Hoi Margret, Even geleden weer bij je geweest,om mijn wenkbrauwen bij te laten werken, nu hairstroke methode. Na vakkundig overleg van jou kant, de wenkbrauwen wat verlengd en verbreed. Erg blij met jou advies, het is echt weer naar tevredenheid. Ziet er weer zo mooi uit. Dank je wel hiervoor!! Groetjes, Margaretha
  Irma Irma heeft geschreven op december 13, 2014 om 3:53 pm
  Hallo Margret, In het najaar bij jou permanente make-up laten zetten. Onder en boven. Het is prachtig geworden. Eerst dacht ik, dat het wat dikker moest, maar in overleg met jou, toch zo gelaten. En je had gelijk. Dit is mooi en heel subtiel. Kreeg ook lovende reacties. Een paar weken daarna ook de wenkbrauwen laten doen. Is ook geweldig geworden. En weer mooie reacties. Ben er heel erg blij mee en wat makkelijk. Je hoeft er niets meer aan te doen. Hartelijk dank, ook voor je goede adviezen, qua kleur en alles!!!! Het was erg gezellig bij jou! Groetjes Irma
  Monique Langkamp Monique Langkamp heeft geschreven op oktober 21, 2014 om 2:36 pm
  Net even mijn permanente make-up bij laten werken. Ik ben er zo blij mee. Super aardig personeel voor jong en oud. Heel vakkundig personeel. Graag tot de volgende keer.
  Antoinette Antoinette heeft geschreven op september 11, 2014 om 2:38 pm
  Twee jaar geleden heb ik mijn wenkbrouwen laten doen. Heel mooi gedaan. Margret heeft ze hoger gezet. Hierdoor is het net of ik de ogen wat gelift had. Vandaag ben ik geweest om mijn wenkbrouwen opnieuw bij te kleuren. Als het later is dan twee jaar doet Margret niet moeilijk. Je betaalt dan gewoon de prijs van € 95,00. Ook heb ik een eyliner onder laten zetten. Ze stelt je erg op je gemak en neemt alle tijd voor je. Ga met plezier en zonder angst naar haar toe. Echt een aanrader om naar haar toe te gaan.
  Roelie Faber Roelie Faber heeft geschreven op juli 26, 2014 om 2:44 pm
  Vandaag mijn wenkbrauwen laten doen. Kijk in iedere spiegel die ik tegenkom. Ben er ongelooflijk blij mee. Mijn man was in eerste instantie nogal sceptisch, maar hij moet ook toegeven dat het resultaat fantastisch is.
  Anja Anja heeft geschreven op juli 9, 2014 om 2:43 pm
  Ik heb vandaag 3D wenkbrauwen laten zetten. Margret is zeer bekwaam, heel relaxed en vriendelijk. De pijn viel erg mee, ik zou het zo weer doen. Het resultaat is verbluffend! Ik ben er zoooo blij mee! En iedereen vind het erg mooi. Dank je wel. Groetjes Anja
  Maaike Maaike heeft geschreven op juli 7, 2014 om 2:43 pm
  Hallo Margret, ik wilde even laten weten dat mijn wenkbrauwen super mooi zijn geworden! Ik ben afgelopen woensdag bij je geweest en vandaag heb ik de laatste korstjes verloren. Weinig last naderhand gehad, wel even een paar dagen hele donkere kleur, maar nu het genezen is, is het fantastisch!! Een prachtig resultaat!! Nogmaals bedankt!! Groet, Maaike
  Fatma Fatma heeft geschreven op juni 26, 2014 om 2:44 pm
  Ik kom er net vandaan en heb mijn wenkbrauwen laten doen. Lieve mensen ik heb er niks anders over te zeggen als lof, lof , lof. In 1 bewoording perfect! Alles, vanaf het ontvangst tot het eind. Margret is een ontzettend leuke vrouw die qua werk zoveel proffesionaliteit bezit, ze is vriendelijk, bekwaam, weet wat ze doet , geeft daar waar nodig deskundig advies en werkt dusdanig, dat het resultaat ook echt magnifique is. Ik heb heeeel lang getwijfeld of ik het uberhaupt wel zou laten doen en denk nu al waarom heb ik het niet eerder gedaan 🙂 Ik lees op heel veel sites's kijk goed waar je je pmu laat doen: nou dat is waar, want salon magnifique is de beste haha het is ÈN heel gunstig ÈN PERFECT!! Al deze goede recensies zeggen natuurlijk ook wel wat