• Wij zijn er klaar voor💪🏼en jullie helemaal hebben we begrepen van de grote hoeveelheid afspraken!

  Heerlijk maar wel met gepaste regels:

  • Buiten wachten u wordt binnen geroepen door ons zodat we tijd hebben om u weer op een gedesinfecteerde werkplek te laten plaats nemen.

  kom zoveel mogelijk alleen indien mogelijk en desinfecteer uw handen bij binnenkomst.


  En het alle belangrijkste voor ons team is: kom alleen als u geen klachten heeft bij twijfel annuleer uw afspraak en blijf thuis!


  Wij als team willen graag gezond deze tijd doorkomen vandaar dat wij een mondkapje dragen .U beslist zelf of u dit doet.

  Tot gauw liefs team Magnifique.

 • Permanente make-up is de manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lippen altijd perfect opgemaakt te hebben. U hoeft ze nooit meer bij te tekenen. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook in het zwembad, sauna of op het strand.Blijvend mooi voor twee tot vijf jaar en vaak zelfs langer.

 • Wat zijn de mogelijkheden?

 •  Wenkbrauwen

  Wenkbrauwen kunnen gecorrigeerd worden, littekens kunnen worden weggewerkt
  en zelfs
  als er helemaal geen haargroei is kan er een hele mooie wenkbrauw gecreëerd worden.

 • PMU 3D-techniek

 •  Traditionele behandeling

  De pigmentkleur wordt met een flinterdunne naald vlak en gelijkmatig onder het huidoppervlak aangebracht. Dit gebeurd met de meest geavanceerde apparatuur. De naalden die hiervoor gebruikt worden zitten in een afgesloten systeem voor optimale hygiëne en voorkomt ieder risico op infectie. 

 • 3D Hairstroke techniek

  Deze nieuwe techniek met mesjes is snel, simpel en in één keer perfect. Bij deze techniek worden er als het ware kleine krasjes in de huid gemaakt, waarna het pigment in de huid achterblijft. Het is een totaal nieuwe techniek waarbij de haartjes er messcherp uitzien. De gehele behandeling gaat zeer snel en ziet er meteen natuurlijk uit zonder korstjes. Met deze techniek wordt een precisie bereikt die met een bewegende naald niet te behalen is.

   

 • Litteken camoufleren

 • Ogen

  Eyeliners laten uw ogen spreken. U kunt de vorm van de ogen optisch groter of kleiner laten lijken of een verdikte wimperrand creëren, uitgelopen lijntjes zijn dan verleden tijd. Bovenop de gezette eyeliner kunt u kiezen voor een oogschaduwlijn. Met een licht roomwitte tint verhelderen uw ogen of u kiest de kleur van uw iris, dit geeft een heel mooi contrast.

 • boven eyeliner

 • Dikke eyeliner

 • Oogschaduw

   

 • Lippen

  Lipliner kan de vorm van de mond perfect maken. Het kan de lippen groter of kleiner doen lijken. Daarbij krijgen kleurloze lippen weer een frisse uitstraling
  met fulllips of shading techniek en u hebt geen lipstick meer nodig.
  Uw specialiste van Salon Magnifique zal in overleg met u bepalen
  welke vorm en kleur voor u het mooist zal zijn.

 • Verdoving

  Het is zowel voor de klant als de PM specialist fijn als de huid goed verdoofd is tijdens de behandeling. De klant ligt rustiger en de PM specialist kan plezieriger werken.

  Welke verdoving?

  U kunt bij uw huisarts een tubetje Emla crème vragen. Deze crème wordt o.a. uitgeschreven bij jeuk of als verdoving bij kleine ingrepen, zoals PMU. De werkzame stoffen in Emla zijn: lidocaine en prilocaine.

  Waarom moet ik dit bij de huisarts halen?

  Een verdoving is een geneesmiddel. Een geneesmiddel mag alleen gebruikt worden door de persoon waarvoor het geneesmiddel is uitgeschreven. De GGD oefent hier controle op uit in de PMU-, piercing-, en tattoo-studio's (nieuwe wetgeving per 1 mei 2004). Bij deze controle moet de klant de verdoving kunnen tonen die gebruikt is. Ook het doosje moet dus worden meegenomen door de klant naar de studio, want daar staat uw naam op!

 • Hoe gebruikt u deze verdoving optimaal?

  Emla is een zeer effectieve verdoving. Vooral als het op tijd wordt aangebracht! Het voordeel is dat u de crème maar dun hoeft aan te brengen en dat de crème transparant is: dus niet zichtbaar.
  Brengt u voor een optimale verdoving de crème minimaal 1 uur voor de behandeling dun op.
  Na een half uur herhaalt u dit: de crème dun opbrengen over de crème die al op de huid zit.
  De huid kan iets wit of juist iets rood worden door de crème. Dit kan géén kwaad en zal na 1 á 2 uur weer verdwijnen. De crème niet onnodig inwrijven, gewoon opbrengen en laten zitten.

   

   

 • Wat ziet u na de behandeling?

   

  De kleur zal eerst donkerder lijken. Na ongeveer tien dagen is het genezingsproces voltooid, dan ziet u het mooie resultaat. Omdat het proces een natuurlijke huidvernieuwing doorgaat zal ook de kleur in verloop van tijd iets vervagen. Onze ervaring is dat PM gemiddeld twee tot vijf jaar mooi blijft.

 • Wat te doen na een
  permanent make-up behandeling?

  * De eerste dagen de zon
  en zonnebank te vermijden.
  * Eerste dagen geen make-up te gebruiken.
  * Niet krabben aan kostjes of velletjes
  dit kan 
  het resultaat van de behandeling negatief beïnvloeden.

   

 • Certificering

  Salon Magnifique staat bij de GGD geregistreerd als een erkend permanente make-up bedrijf dat voldoet aan alle eisen van de richtlijnen voor hygiëne en de veiligheidseisen uit het "warenwet besluit".

   

   

 • Margret Krischel
  Uw permanent make-up specialist
  geeft u graag advies

 • Prijslijst

  Wenkbrauwen

  €195,-

  Wenkbrauwen combi techniek

  €225,-

  Eyeliner

  €140,-

  Eyeliners boven en onder

  €265,-
   

  Oogschaduw 1 kleur

  €175,-

  Oogschaduw meerdere kleuren
  (overloop licht /donker)

  €225,-

  Deze prijzen zijn inclusief 1 nabehandeling die indien nodig binnen 6 weken zal plaatsvinden.

  Indien een 2e nabehandeling 

  €50,-

   

  Bijwerken binnen 2 jaar

   

  €95,-

   

  Lippen / shading

   

  €265,-

   

  Nabehandeling lippen binnen 6 weken

   

  €50,-