• Wij zijn een salon voor iedereen met een gezellige sfeer, hoge kwaliteit, een geweldig team en natuurlijk het kopje koffie! Wij werken op afspraak zodat u als klant geen wachttijd heeft, maar is er plaats, dan helpen wij u ook zonder afspraak.

   

 • De salon werkt met Matrix die aan hoge kwaliteit voldoet. Matrix is zeer veelzijdig en kan voldoen aan alle specifieke haarverzorging behoeften.

  Wij volgen regelmatig cursussen, trainingen en presentaties zodat wij u op de hoogte kunnen stellen van alle trends en u een goed advies te kunnen geven, van kleuringen, textuur tot verzorging en styling.

   

 • In een apart gedeelte van de salon kunt u bij ons ook kiezen voor permanent make-up. Salon Magnifique is in het bezit van de GGD vergunning voor hygiënerichtlijnen en algemene veiligheidseisen. Wij hebben jaren lange ervaring en daarom kunt u vol vertrouwen deze behandeling bij ons ondergaan.

 •  

  Voor de kinderen hebben wij een speciale kids tablet waarop uw kind leuke spelletjes kan doen of filmpjes kijken en ondertussen hebben wij uw kind al geknipt.